Feedback

"Stort grattis för vinsten med "Now is the time", det kallar jag revolution." /Johannes

"Äntligen kommer det lite musik som betyder nåt"
/Sara

"Jag känner att vi lever i en sån konstig tid, man tycker ju att det inte borde vara så svårt att skapa en förändirng  när man sitter i sin egen lilla kammare, men sen när man möter omvärlden blir allt så svårt ibland"
/Frida

"Vad kul att läsa om människors olika tankar, ibland känner jag mig så ensam om en önskan att förändring, eller många längtar nog efter en förändring men det verkar vara så få som 'verkligen' vill göra nåt. Själv ska jag jobba som voluntär i höst, kanske inte så mycket revolution över det, men det känns i alla fall meningsfullt!"
/Anna

"Jag hörde er framföra låten "A song for tibet" på Medborgarplatsen igår. Det var fantastiskt, Ser fram emot att få köpa hela skivan."
/Nils

"Åhh vad jag ser fram emot att höra sången "A song For Tibet". Det känns så himla rätt att skivan kommer ut just nu när det är så aktuellt med Tibet frågan"
Rebecka

"Vilken häftig hemsida, jag sökte på musik och fred på google och denna sidan var den enda som kom upp i en massa olika versioner, visst är det dags att låta freden uttryckas genom musiken"
/Klara Nilsson, Stockholm

"Hör upp alla barn! Jag uppmanar er till revolution mot oss vuxna och det vi gör. Jag vill erkänna följande för er: Vi vuxna tillverkar vapen som kan spränga sönder hela jorden! Och vi använder dem! Ibland gräver vi ner bomber på lekplatser o andra smarta ställen. Men de flesta vuxna tycker sådant är dumt, de skakar på huvudet och säger usch! (Men vi låter det hända någon annanstans utan att göra något åt det. Vi tillverkar gifter som vi sen äter, dricker, röker eller på andra konstiga sätt ser till att få in i kroppen. Gifter som är starka nog att döda oss långsamt, givetvis skadar vi också er barn med dessa gifter. Tusentals barn och vuxna dör varje dag p.g.a. dessa gifter. Flest dödar alkoholen som de flesta av oss vuxna dricker jätteofta. (Fast att de flesta vuxna ibland lovar sej själva att aldrig mer dricka sånt.) Men maten ni får av oss då? Vi ger er grönsaker och frukt som besprutas med gifter, kött från djur som får leva sina liv på hemska sätt och aldrig ens får se solen från de djurfabriker där de lever sina korta liv. Men vi vuxna visar hellre er bilder på djur som har det bra och lurar er att sakta bli lika dumma som oss. Och vi lär er att äta godis som bara skadar era kroppar, fast att vi kan laga nyttigt godis som smakar jättegott. Och en annan konstig sak ni borde veta: Vi eldar upp mat eller slänger den för att det inte ska bli för billigt att köpa. Samtidigt svälter massor av barn ihjäl bara medan du läser detta. Men allt det jag har sagt här kommer en massa vuxna att förklara för er som om att det vore lögn det mesta. Men vet ni vad som är hemskast av allt? Riktigt, riktigt hemskt? Ni barn kommer nog att ta över alla dessa hemska sakerna och bli precis som vi vuxna när ni blir stora. Nej, snälla låt det inte bli så! Vägra bli lika hemska som oss. Alla är vi lika ansvariga för att det ska gå att leva vidare på denna planet! Tillsammans kan vi se till att det inte blir lika illa när ni är vuxna. Tack för att just DU läste detta!"
/Palle (Vuxen)