Feedback

-Respons från vuxna-

"Inspirerande, roligt, tankeväckande. Peter kan verkligen beröra och få åhörarnas uppmärksamhet. Han väcker känslor och bjuder in till diskussion."

"Ett tydligt och tankeväckande budskap förpackat i en form som tilltalar och fängslar människor. Interaktiviteten gör att varje deltagare känner sig delaktig och berörd."

"Kanonbra! Utomordentligt gott förhållningssätt med konkreta exempel från livet. Väcker tankar hos en själv om väsentliga händelser i livet och att kunna dra positiv lärdom och stärka självförtroendet och självkänslan.

"Jag var med och lyssnade hela tiden!! Det både hördes och syntes på åhörarnas minspel och deras kommentarer under och efter mötet. ABF:arna lovordade Peter väldigt mycket och i vår grupp, arbetslösa i blandade åldrar, var det också positiva reaktioner. Peter är ju en härlig kille och det skulle vara intressant att höra honom berätta om sin tid i Tibet och sina kunskaper i Indiankultur."

Agneta Thörnqvist, Jobbstart, Avesta kommun

"Peters föreläsning var MYCKET uppskattad av både lärare och elever!"
Helén Forsberg, Falu Frigymnasium

"Peters föreläsning var mycket uppskattad. Jag har pratat med de två klasserna idag och dom tyckte absolut att alla klasser borde få höra och vara med om Peters föreläsning. Som vuxen uppskattade jag också vad jag var med om. Så härligt för eleverna att få höra det här och att få tänka till! Också bra för mig att hänvisa till ibland! Vad jag tyckte var synd var att inte alla undervisande lärare fick/ kunde delta. Mycket lärorikt för oss alla. Tack än en gång!"

"Vi var väldigt nöjda med den föreläsning vi fick med Peter. Det är sällan som eleverna låter sig fångas så totalt. Jag har förstått på eleverna utifrån vad de sagt efteråt att detta var något som berörde dem. Jag tror också att budskapet faktiskt gick hem. Som närvarande personal var det intressant att se eleverna ur ett annat perspektiv. Hur de tog emot Peter och hur han fick igång en interaktion med dem. Det kan vara två avvaktande klasser, men inte denna dag. Tack än en gång för att vi fick möjlighet att se och uppleva och möta Peter."

"Genuint, allvarligt, men även roligt. Jag tror att ungdomarna lyssnade. Bra bildmaterial.  Peter, tack för att Du är Dig själv."

-Respons från ungdomar-

"Grymt bra"

"Jag tyckte det var lärorikt. Jag kommer att komma ihåg att man inte ska ge upp, vad som är har hänt."

"Bra! Peter kom inte bara med en massa påståenden utan motiverade allt han sa. Intressant, lärorikt roligt och rörande. Lagom långt. Jag trodde det skulle vara skittråkigt men det var det verkligen inte."

"När jag fick reda på att vi skulle lyssna på en föreläsning i två timmar trodde jag att skulle vara jobbigt att koncentrera sig, men detta var riktigt roligt och lärorikt! Jag förstår att jag också är viktig. Att jag kan göra vad jag vill med mitt liv och vara stolt över vem jag är. Att man ska acceptera det som händer och att livets gång ändras allteftersom."

"Jag anser att detta var mycket intressant och annorlunda. En vanlig onsdags-eftermiddag är vanligtvis fylld med en inte-så-värst-givande lektion efter en annan och kan inte påstå att man lär sig något. Detta var som sagt annorlunda. Att se någon stå och prata med sådan inlevelse och sedan visa sina känslor på ett sådant sätt genom sång och instrument ger verkligen en själv en lite kick. Man sitter och tänker på saker man annars inte ger mycket tid att tänka på och… nej detta kan bli hur långt som helst. Hur som helst så tyckte jag att det var mycket givande.
Bra jobbat och fortsätt med det!"

"Jag tycker Peter är en himla cool och skön människa som går sin egen väg och inte bryr sig om vad andra tycker. Han har även en riktigt bra röst. Det han föreläser om är jävligt smart och vettigt!  Peter får oss att känna oss speciella. Jag är en vinnare. Jag fick också en massa mer bra kunskap!"

"Du får en verkligen att öppna ögonen och att man kan vara stark även om saker och ting varit svårt tidigare. På något sätt känns det bättre inombords i och med att jag varit med om en hel del. Vet att jag kan kämpa och stå emot och vara stark samtidigt som jag visar hur jag känner. Keep up the good work – Du lär bli någons sanna hjälte någon dag."


"Jag fick otroligt mycket känslor av sångerna och snacket. Jag förstår allt, och om man ska sammanfatta hur jag känner mig nu, så är jag lycklig av att få gå vidare i livet vad som än händer. Allt han sa var otroligt, och det var samtidigt hemskt. Han sa sanningen, och han fick mig att känna mig värdefull och stark. Han fick mig också att tänka på allt omkring mitt liv. Jag blev berörd, började nästan gråta av vad som hände honom. En otroligt bra föreläsning. Tack!"

"När jag kom in i klassrummet var jag 30 min sen. Jag var lessen och arg på allt och alla, speciellt på mig själv. Jag såg dig stå där och prata så lugnt och fridfullt. Du pratade om svåra saker, hårda saker och mörka saker. Du var så bra, du började sjunga. Du fick mig att skratta, du fick mig att bli glad, trots att jag var så arg. Jag kommer att minnas din frid, ditt positiva sätt. Jag kommer att ta med mig din cirkel med rädslor, begränsningar och saker man klarar av. Den var bäst. Hade kunnat sitta här hela dan och lyssnat på dig. Hade gärna suttit och pratat varje vecka.  Tack.